Externe competitie

RIJSSEN 1               RIJSSEN V1              SBO-CUP               HISTORIE

Volg hier de verrichtingen van de Rijssense teams in de externe competitie. Dit seizoen zijn er twee teams actief, één in de achttallen competitie en één team in de viertallen competitie. Ook zal de schaakclub Rijssen dit jaar weer mee doen in de strijd om de SBO-cup. Hoe schaakclub Rijssen in het verleden gepresteerd heeft in de externe competitie is te zien onder het menu-item 'Historie'.

Teams:

Rijssen 1:                                                                                   Rijssen V1:

- Jan Willem Timmerman                                                            - Wim van de Maat

- Jan Brinkman                                                                           - Jan Leijendekker

- Harmen Vosman                                                                      - Gerben Smit

- Jonathan ten Bolscher                                                              - Marinus Waanders

- Martijn van den Belt

- Sander Koster